Digi-Taalhuis Zoetermeer opent op donderdag 9 september in Bibliotheek Forum Zoetermeer het Open Leer Centrum Ik doe mee! Deze plek is bedoeld voor iedereen die mee wil doen in de maatschappij en mee moet met digitale ontwikkelingen of voldoende taalvaardig wil worden om zelf dingen te regelen.

Zelfstandig oefenen onder professionele begeleiding 

leercentrumOLC ik doe meeOm de Zoetermeerders die ondersteuning nodig hebben bij geletterdheid, digitale vaardigheden en gecijferdheid, een laagdrempelige activiteit te bieden om hiermee aan de slag te gaan, wordt op 9 september het open leercentrum OLC Ik doe mee! geopend. Iedere donderdag en vrijdag van 13.30 tot 16.00 zijn Zoetermeerders welkom. Iedereen die dit wil, kan in de bibliotheek komen oefenen met de digitale programma’s van Oefenen.nl. De programma’s zijn verdeeld in 6 thema’s: taal, computer en internet, rekenen en geld, gezond leven, samenleving en werk. Naast vaardigheden vergroten, vergroot je ook je kennis over bepaalde onderwerpen waar je interesse in hebt. Je leert ‘in de context’ zoals dat zo mooi gezegd wordt. Mensen zijn zelfstandig, op hun eigen niveau, aan de slag, maar wel onder begeleiding. Dus iedere vraag kan beantwoord worden en heeft iemand meer nodig dan verwijzen ze door naar een gerichte cursus of activiteit. 

Ken je iemand die hiervoor in aanmerking komt? 

Je kan deze persoon aanmelden voor deze activiteit, maar om 13.30 uur inlopen mag ook. Bel Natasha op nummer 06-18290347 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Natasha voert een kennismakingsgesprek en zet de juiste leerroute klaar. De eerste 20 starters ontvangen een gratis koptelefoontje.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-