Diana BolleDiana Bolle, Bewustwording & Balans, start weer met 5-weekse Mindful Walk cursussen vanaf de Heuvelweg in Zoetermeer. Diana is zelf op zoek geweest naar balans in haar leven, onder meer door ziekte, werk en de dagelijkse beslommeringen. Mindful Walk bracht weer rust in haar hoofd.

In de Lock down, toen het thuiswerken de standaard werd, ging Diana op zoek naar de juiste balans tussen hoofd en lijf en kwam ze op de site van Mindful Run terecht. Mindful Walk heeft als doel om jou beter te laten ademen, zodat je gemakkelijker en beter leert lopen. Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: 'minder stress' en 'meer energie'. Tijdens Mindful Walk worden mindfulness en ademhalingstechnieken gecombineerd. 

“Waar ik tijden liever de fiets pakte i.p.v. te wandelen, vind ik het nu heerlijk om te wandelen in de natuur. Als je jezelf er bewust van wordt, is er zoveel te zien, te horen en te beleven. Het zorgt dat mijn volle hoofd tot rust komt en ik met frisse energie weer verder kan.”

Diana heeft inmiddels de Mindful Run/Walk instructeurs opleiding, de Powerwalk trainersopleiding en laatst de Wandel coaching volgens de MR-methode gevolgd.

In de maand augustus zijn er diverse Mindful Walk kennismakingsclinics gepland. In september starten de 5-weekse cursussen weer. Voor meer informatie zie haar website www.bewustwordingenbalans.nl

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

 

-advertenties-

-goede doel-