opening binnenbaan

Met ballonnen en taart is op maandag 26 juli een nieuwe werklocatie van Werkbedrijf De Binnenbaan aan de rand van Zoetermeer feestelijk geopend. De medewerkers hebben het lint doorgeknipt en zijn daarna enthousiast aan de slag gegaan.

Op deze locatie worden in opdracht van partners van De Binnenbaan, door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, lichte productiewerkzaamheden uitgevoerd, zoals dozen of kaartjes vouwen, stickers plakken of inpakken.

 

Werkbedrijf De Binnenbaan verkort de weg naar werk. Hiervoor werkt zij samen met onderwijs en ondernemers in de regio om werkzoekenden te ontwikkelen en te matchen op werk. De Binnenbaan hanteert hiervoor een dubbele klantbenadering: het ontwikkelen van werkzoekenden en adviseren van werkgevers. De Binnenbaan werkt in groepen bij verschillende ondernemers in de regio op locatie. Daarnaast koppelen ze werkgevers aan werkzoekenden voor individuele vacatures. In Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg en Rijswijk werken zij samen met ondernemers met medewerkers in de groenvoorziening. Naast de productielocaties in Zoetermeer en Leidschendam-Voorburg, hebben ze er nu dus ook één in Bleiswijk, op bedrijventerrein Prisma.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-