koffers Sam
Zaterdag 17 juli gaf wethouder Ter Laak het spreekwoordelijke startschot voor #samwashier. Ze reikte de eerste koffers uit aan bewoners van de wijk Oosterheem. In de zomerperiode reizen 28 koffers met de naam Sam door de wijk, en logeren elke paar dagen bij een andere wijkbewoner.

In Sam vinden de mensen op het logeeradres een Burenboekje met vragen, opdrachten en challenges om in te vullen. Na een paar dagen geven zij Sam door aan een volgende wijkbewoner. De koffers bezoeken op deze manier een serie adressen, voor zij in de laatste week van augustus weer ingeleverd worden bij het eindstation aan Oosterheemplein 320.

 

Prijsvragen

Wijkbewoners die Sam in huis hebben, worden uitgenodigd berichten en foto’s te plaatsen op social media met de hashtag #samwashier. Een ontzettend leuke manier om deze zomer de reizen van de koffers te volgen. Een van de posts wint een prijs en ook voor de deelnemers van de koffer die de meeste adressen heeft bezocht is een prijs beschikbaar. Zij maken kans op een prijs voor de hele straat.


Op www.wijck-zoetermeer.nl/samwashier  vinden zowel deelnemers als andere geïnteresseerden meer informatie over Sam’s reis, de prijsvragen en een inzage in het Burenboekje.

 

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-