palet welzijnMantelzorgers zorgen langdurig, intensief en onbetaald voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende persoon uit hun omgeving. Ben je mantelzorger voor iemand in Zoetermeer? Dan kom je voor 2021 mogelijk in aanmerking voor de Mantelzorgwaardering. 

In 2021 bestaat de mantelzorgwaardering van de gemeente Zoetermeer opnieuw uit een éénmalige financiële waardering van €200. Het is mogelijk om de mantelzorgwaardering 2021 aan te vragen via het registratieformulier op de website van Mantelzorgcentraal, www.zoetermeer.mantelzorgcentraal.nl

 Je komt in aanmerking voor de mantelzorgwaardering wanneer je 18 jaar of ouder bent en onbetaald voor je naaste zorgt. De zorg is langdurig (meer dan 3 maanden aaneengesloten) en intensief (meer dan 8 uur per week).

Let op! De aanmeldingstermijn voor de mantelzorgwaardering is vanaf 1 april 2021 tot en met 10 november, tevens de landelijke Dag van de Mantelzorg. Per mantelzorger wordt maximaal één waardering uitgegeven. 

Gang van zaken 

Zodra je aanvraag verstuurd is, ontvang je een automatische bevestiging op het opgegeven e-mailadres. Niet gezien of ontvangen? Het kan zijn dat de bevestiging in je ongewenste e-mail terecht komt! Na registratie ontvang je vier keer per jaar het magazine voor mantelzorgers met actuele landelijke en gemeentelijke informatie over mantelzorg. 

Hulp of vragen?

Wanneer je hulp nodig hebt bij het aanvragen kun je langskomen op het inloopspreekuur. Iedere vrijdag van 10.00-11.00 uur op het Zanzibarplein 5.

Vragen over de waardering? Mailen kan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-