IMG 3901Na een jaar overgeslagen te hebben komt hij er dit jaar weer aan; de jaarlijkse rolstoelvierdaagse. Ditmaal wordt het rol- en wandelspektakel gehouden van maandag 20 t/m donderdag 23 september. Iedereen die afhankelijk is van een rolstoel voor langere afstanden kan meedoen.


Er zijn verschillende startpunten bij o.a. diverse WelThuis locaties in Zoetermeer. Om ook dit jaar weer een succes te maken van de rolstoelvierdaagse worden nog begeleiders voor één of meerdere dagen gezocht om deelnemers te duwen, en begeleiders die kunnen helpen met het verkeer.
De Zoetermeerse Rolstoelvierdaagse wordt georganiseerd door Palet Welzijn samen met WelThuis, de gemeente Zoetermeer, Netwerk Zoetermeer en vele andere sponsors. Er zijn deelnemers vanuit verzorgingshuizen, verpleeghuizen en dienstencentra in de wijken.

 

Doet u mee?

Bent u slecht ter been of afhankelijk van een rollator of rolstoel? Dan bent u van harte welkom om mee te gaan! De organisatie kan eventueel zorgen wij voor een leenrolstoel en/of een vrijwilliger die de rolstoel duwt. Deelname kost € 7,-.

Maandag t/m woensdag is het vertrek om 14:00 uur (vanaf 13:30 uur verzamelen) vanaf verschillende locaties voor de route van ongeveer 2,5 tot 5 kilometer. Op donderdag, de laatste dag, is de wandeling later, van 18.00-19.30 uur, en is er een ontmoeting met de burgemeester in het Stadshart. Daarna aansluitend nog een klein feestje op de locatie. Uiteraard wordt rekening gehouden met de dan geldende coronamaatregelen.

Om dit leuke evenement mogelijk te maken zoeken we enthousiaste begeleiders die op één of meerdere dagen willen helpen.


Geef jij een duwtje?

Voor consumpties, medailles en goede wandelroutes wordt gezorgd, maar Palet Welzijn is nog op zoek naar mensen die rolstoelen willen duwen of kunnen helpen om de groepen te begeleiden met betrekking tot het verkeer. Help je ook mee?
Kijk op www.paletwelzijn.nl onder het menu ‘Zoetermeer’ voor nadere informatie, aanmelden, deelnemende locaties, starttijden en contactgegevens. En meld je aan als vrijwilliger of groepsbegeleider voor het verkeer.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-