waterlelie

IMG 20210709 WA0017Op IKC de Waterlelie in Rokkeveen hebben kinderen en leerkrachten afgelopen vrijdag genoten van een prachtige show die in het teken stond van een wereldreis. Acteurs John Tuinebreijer, Duane Ruitenbeek en Victor van der Bom van All-in One Events namen de kinderen mee op avontuur vanaf ‘airport de Waterlelie’.

Vanaf ‘airport de Waterlelie,’ bereiden de piloot en de stagiair, steward ‘Kees’, de vliegreis voor.
Een wereldreiziger, met heel veel ervaring, bevond zich ook onder de passagiers en had er niet veel vertrouwen in. Het vliegtuig stortte van ellende neer in een onbekende jungle. De piloot ging op zoek naar Kees. Hij maakte zich toch wel erg ongerust. Gelukkig had iedereen de vliegtuigramp wel overleefd.
Ondertussen wisten een aantal dieren zich in een koffer te verstoppen. De grappige papegaai, Simon de sissende slang en het ongelooflijk drukke stok staartje, een briljant poppenspel van Duane Ruitenbeek. De dieren maakten de kinderen helemaal dol.

 IMG 20210709 WA0004  IMG 20210709 WA0013

 

Het geluid, licht en de muziek werden door Sweetlake Events verzorgd. Ook werd er nog een komische quiz gespeeld door ‘Kwibus Kwis’. De kinderen waren heel slim en wisten bijna alle goede antwoorden te geven.  De kinderen en de leerkrachten hebben een geweldige dag gehad. Op naar meer leuke dingen in het volgend schoolseizoen.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-