ALL RIGHTS RESERVED.DUPLICATION AND COMMERCIAL EXPLOITATION IN ANY FORM OR WAY FORBIDDEN UNLESS THERE IS WRITTEN PERMISSION BY THE AUTHOR: FOTOFLEX.NL - THE NETHERLANDS
Het Speelmeer Paspoort 2021 is feestelijk uitgereikt door wethouder Groeneveld aan leerlingen van basisschool De Keerkring. De uitreiking vond plaats op de Hof van Seghwaert waar zij verrast werden met verschillende activiteiten zoals plantenpotjes versieren en kruidenboter maken.

Het Speelmeer Paspoort staat ook deze zomer weer vol leuke en sportieve zomeractiviteiten voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Zo kunnen kinderen meedoen met de huttenbouwweek, zich uitleven tijdens vette sportworkshops of een dag mee op stap met Speelmeer on tour. Wethouder Groeneveld (Jeugd): “Mooi dat we dit jaar ondanks corona toch een vol zomerprogramma in de stad hebben. Voor elk kind en elke portemonnee is er deze zomer wat leuks te doen in de stad. Zo hoeft niemand zich te vervelen in Zoetermeer.”

Kinderen in de basisschoolleeftijd ontvangen het Speelmeer Paspoort op school van hun juf of meester. Benieuwd naar de activiteiten? Het Speelmeer Paspoort is ook online te vinden op www.speelmeer.nl 

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

 

-advertenties-

-goede doel-