Live op ’t Terras is inmiddels een begrip in Zoetermeer en zorgt ook deze zomer elke zondag voor leuke live optredens. Live op ’t Terras heeft iedere zondagmiddag meerdere live optredens verzorgd met verrassende muzikanten. Deze gezellige middagen vinden plaats in de zonnige tuin van JJ Music House.

foto timber 300x200De Live op ’t Terras editie van zondag 11 juli is al volledig uitverkocht, maar voor ook volgende week staan er weer mooie optredens op het programma. Zo treedt singer-songwriter Timber op, met aanstekelijke songs en teksten die ergens over gaan. Hij laat zich inspireren door The Beatles en klinkt als John Mayer.

Ook is er zondag 18 juli een optreden van BLUES WILLIS, het blues duo bestaand uit Freek Carels en Peter van den Heuvel. Samen maken zij rauwe, mooie en gevoelige blues.

Tot slot speelt de van oorsprong Haagse muzikante Annemarie, vooral bekend met haar ‘Winkel van Zingkel’. Zij heeft een programma gebaseerd op de imposante nalatenschap van David Bowie. Hoewel het werk van Bowie op zichzelf al behoorlijk gevarieerd is weet Annemarie het op haar eigen verrassende wijze toch weer net even iets anders te interpreteren.

-advertenties-

-goede doel-