DSC 5748B1Na het succes van 2020 keert de theaterwandeling Oberon in 2021 terug in het Buytenpark Zoetermeer. Oberon is een wandeling door de wereld van de elfen. Normaals gesproken houden de elfen zich verborgen, maar eens per jaar vervaagt de sluier tussen hun wereld en die van de mensen.


Op die mooie zomeravonden kun je ze in het Buytenpark zomaar tegenkomen! De bezoekers gaan samen met een elfengids op pad door de heuvels van het Buytenpark en komen hier allerlei verschillende magische wezens tegen. Elfenkoning Oberon maakt zich grote zorgen over het wegblijven van de draken uit zijn gebied. Is dit een voorteken voor een grote strijd of maakt hij zich om niets zorgen?


Oberon werd vorig jaar ontwikkeld als alternatief voor de traditionale musicals in het Buytenpark, die -net als dit jaar- door de coronamaatregelen geen doorgang konden vinden. Met OBERON kunnen de bezoekers toch veilig een unieke theaterervaring meemaken. De voorstelling werd bekroond met de Kunst & Cultuurprijs Zoetermeer.


Oberon is te beleven op donderdag 19, vrijdag 20 en zaterdag 21 augustus tussen 19.00 en 22.00 uur in het Buytenpark. Kaarten zijn nu te reserveren via www.buytenpark.nl

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

 

-advertenties-

-goede doel-