adventure worldDe Gemeenschappelijke Regeling Bleizo hebben een streep gezet onder de plannen voor de komst van Adventure World naar Bleizo. Het indoor pretpark praat al sinds 2008 met de gemeenten Zoetermeer en Lansingerland over de komst naar dit gebied.

In 2016 werd een intentieovereenkomst getekend, voor de ontwikkeling van het project en de bijhorende grondverkoop. Het project is echter nooit van de grond gekomen. Het project werd eerst gekoppeld aan plannen rond het Factory Outlet Center en later het Transportium, die ook in Bleizo zouden komen. Deze plannen ketsten af en ook het bestemmingsplan is nog niet rond voor het gebied.

Gemeenschappelijke Regeling Bleizo heeft nu de intentieovereenkomst opgezegd, omdat zij niet verwachten dat het project Adventure World voor 2024 zal kunnen worden gerealiseerd.
Adventure World Holding BV, het bedrijf achter Adventure World, heeft in een antwoord op de opzegging laten weten het hier niet mee eens te zijn. Het is nog niet duidelijk of Adventure World Holding BV in beroep zal gaan tegen het opzeggen van de intentieovereenkomst.

-advertenties-

-goede doel-