Actielamp plus voucher450De gemeente gaat door met de led-actie voor woningeigenaren. Zij konden al eerder met de led-lampenactie meedoen, maar de eigenaren die dit gemist hebben krijgen nu een tweede kans. Bij de led-actie kunnen bewoners gloeilampen vervangen door ledlampen en zo snel en simpel energie besparen.

In januari is er al een led-lampenactie voor woningeigenaren gestart. Bijna de helft van de woningeigenaren heeft toen meegedaan. In de nieuwe ronde ontvangen alle woningeigenaren vanaf nu tot en met woensdag 7 juli een voucher van 40 euro. Wie al eerder heeft deelgenomen, ontvangt deze per e-mail. Wie nog niet had meegedaan, ontvangt een ansichtkaart. Naast lampen en dimmers zitten nu ook diverse 'slimme stekkers' in het aanbod.
De vouchers worden wijk voor wijk verspreid, in zes weken tijd. En omdat elke woonwijk een eigen subsidiebudget heeft, heeft iedereen evenveel kans om mee te kunnen doen. Op de website www.energieloketzoetermeer.nl/ledactie  vindt u een overzichtskaartje waarop u kunt zien wanneer u de vouchercode ontvangt.



Ook ledlampen voor huurders

Vanaf dit najaar komt er ook een led-lampenactie voor huurders. Het college heeft bij het Rijk een subsidie gekregen om ook de huurders in staat te stellen met gratis ledlampen hun huis duurzamer te maken.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-