Na veelvuldig overleg is er besloten om voor de zomer toch nog een Kledingbeurs Kortjakje te organiseren. De kledingbeurs wordt gehouden op zaterdag 26 en zondag 27 juni. Vanzelfsprekend binnen de maatregelen die dan voor COVID-19 gelden.

logo kortjakjeEr zal gewerkt worden met tijdsblokken, en om ervoor te zorgen dat iedereen een kijkje kan nemen wordt de kledingbeurs over twee dagen gespreid. Op zaterdag 26 juni is de kledingbeurs geopend van 11.00 tot 16.00 uur en op zondag 27 juni van 10.00 tot 14.00 uur. Tijdens deze twee dagen kan worden gewinkeld in tijdsblokken van maximaal 45 minuten inclusief afrekenen. Kleding is er in verschillende maten, van kindermaat 50 tot en met XXL. Vanwege COVID-19 zal er dit keer helaas geen pashokje aanwezig zijn.

Wil je kleding inleveren, dan kan natuurlijk ook.

Je krijgt als verkoper zeventig procent van de opbrengst van jouw verkochte kleding en/of speelgoed. Dertig procent van de totale opbrengst gaat, na aftrek van de door de organisatie gemaakte onkosten (huur van de locatie, kassarollen, vervoer etc.), naar het goede doel. 

Kom je helpen?

kortjakje kledingbeursZonder de hulp van enthousiaste vrijwilligers is het niet mogelijk om een succesvolle beurs te kunnen organiseren. Voor de komende beurzen worden er per dag naar 8-10 gezellige enthousiaste vrijwilligers gezocht die willen helpen met het op- en afbouwen en gereedmaken van de Kortjakje kleding & speelgoedbeurs. Als vrijwilliger van Kleding & Speelgoedbeurs Kortjakje help je, van 15.00 - 18.00 uur op de vrijdag en/of zondag, mee met het op- en/of afbouwen van de beurs. Dit alles gebeurt altijd in een gezellige en leuke sfeer.

In ruil en als dank voor je hulp mag je eerste keus (voor)shoppen op vrijdagavond van 19.00 - 20.00 uur.

Hou voor meer informatie de nieuwe website https://kledingbeurskortjakje.webnode.nl/ in de gaten, natuurlijk ook de facebookpagina www.facebook.com/kledingbeurskortjakje 

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-