image v15035De Zoetermeerse UITparade zoekt vanavond de bestaande grenzen van theater op een speelse manier op. Tijdens het evenement vinden op allerlei bijzondere plekken in het Stadstheater er kleine, verrassende voorstellingen plaats van rond de 10 minuten. De voorstellingen zijn online te bekijken.

De voorstellingen vinden plaats op onverwachte plekken, zoals de laad & los ruimte, op het balkon en misschien wel op het toilet. Donderdagavond 27 mei is de UITparade online te zien tussen 19:00 tot 23:00 uur. Je kunt de hele avond de acts bekijken in de door jou gekozen volgorde.

 

Acts

Cadenza Theateropleidingen laat de magie van de kleinkunst horen in liedjes over relatie. Is het over of pas net begonnen? In ‘MAAK HET NIET STUK’ wordt dát duidelijk gemaakt door de drie zangeressen.
Scylla Theaterproducties bespreekt in het eigentijdse stuk ‘Ouwehoeren’ de dagelijkse gang van zaken in Zoetermeer eens uit een tot nu toe....laten we zeggen 'ongemoeid gelaten perspectief'. U leert een kant van onze stad kende, die u waarschijnlijk onbekend was. Of niet? Gezelligheid kent immers geen (leef)tijd!

‘Schoonheid achter glas’ is de voorstelling van Storytellers. Wat is mooi en wat is lelijk? En hoe beschermen we alles wat we prachtig vinden tegen invloed van buitenaf? In een kooi? In een kelder? Achter glas?

Vervolgens nemen Ties&Tom van T&T TRASH TV je mee op een zaptour door de jungle van televisie heen.

De UITparade is hier te bekijken: www.netwerkzoetermeer.nl/uitparade 

 

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-