E524E996 9CA3 4797 910B 12259E1B549CHorecagelegenheid Bij Daan, gevestigd in de Passage in het Stadshart, heeft vanmiddag op social media laten weten dat de zaak vrijdagochtend met het terras weer open gaat. De eigenaren kregen vanuit de gemeente het positieve nieuws te horen.

De zaak stond al in de startblokken bij de eerste versoepelingen, maar kreeg toen geen toestemming om open te gaan. Het terras ligt namelijk in de passage dat wordt beschouwd als een overkapte ruimte.

Vandaag kregen meerdere horecazaken al te horen weer open te mogen. Burgemeester Bezuijen: “Als gevolg van de ongelijke handhaving in de regio, hebben de burgemeesters van de Veiligheidsregio Haaglanden afgesproken dat indien op een terras voldoende ventilatie mogelijk is, het terras geopend en gebruikt mag worden.”

Met het goed hanteren van de maatregelen valt ook Bij Daan binnen deze categorie. Het volledige team staat klaar om weer als vanouds de gasten te ontvangen.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

 

-advertenties-

-goede doel-