De jaarlijkse Hemelvaartsdag samenkomst van de BEGZ kon dit jaar groots gehouden worden op het Silverdome terrein. Zo werd deze Hemelvaart een bijzonder evenement die kon rekenen op het maximaal toegestane aantal voertuigen en enthousiaste bezoekers.

 

 

Al zo'n dertig jaar organiseert het Beraad van Evangelische Gemeenten (BEGZ) op Hemelvaart een gezamenlijke samenkomst. Dit was altijd in één van de kerken. Dit jaar mochten zij echter een Drive in houden op het terrein bij het Silverdome. 
Voor deze gelegenheid is een band samengesteld van muzikanten uit de verschillende gemeenten. Zij traden op vanuit een podiumtruck voor bijna driehonderd mensen die in hun eigen auto de voorstelling bijwoonden. Mede organisator Arthur Arts zegt hierover: "Het is geweldig dat wij het maximaal aantal auto's mochten ontvangen vandaag. Ook scheen de zon en was de sfeer geweldig".

 Hemelvaart 1  Hemelvaart 2  Hemelvaart 3
 Vrijwilligers startklaar  De band  Volle Drive in

 

Dit evenement werd vooral mogelijk gemaakt door vele vrijwilligers die koffie rond brachten, het verkeer in goede banen leidden of hebben geholpen met het samenstellen van een goodybag voor kinderen. Voor degene die niet naar het evenement konden komen, was er een live stream.

 Video en foto: Zoetermeer Actief

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-