ckcCKC en partners organiseren in het kader van cultuur en techniek op school onder andere het Kunstmenu. Voor de basisscholen zijn diverse dansvoorstellingen beschikbaar. De dansvoorstelling voor groep 1 en 2 in het Kunstmenu kan niet live doorgaan. Daarom gaan dansjuf Annalee en haar poppen online.

De kleuters dansen lekker mee. Via livestream een interactieve dansvoorstelling meemaken, het is de realiteit van een schooljaar dat gekenmerkt wordt door de coronamaatregelen. De voorstelling ‘Welkom op mijn verkleedfeestje’ is onderdeel van het Kunstmenu van waaruit basisscholen voor elke groep een culturele belevenis kunnen boeken.

Meemaken en beleven van cultuur brengt enthousiasme en betovering. Dat is een stuk uitdagender als er zich twee schermen en een videoverbinding tussen de dansers en het publiek bevinden. Maar daar laten de kleuters zich helemaal niet door kisten! Zij lieten wel heel duidelijk horen en zien wat de dansende poppen van dansjuf Annalee Duppen moesten doen. Meedoen in de klas was ook geen enkel probleem voor het enthousiaste en hartverwarmende publiek.

Voor meer over het Kunstmenu, kijk je op www.cultuurentechniekopschool.nl

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-