vogelwerkgroep copy copy

Voorzitter Leon van de Berg

De Vogelwerkgroep Zoetermeer heet vanaf nu officieel ‘Vogel- en Natuur Vereniging Zoetermeer’ (VNVZ). Al ruim dertig jaar is de Vogelwerkgroep in Zoetermeer een begrip. Niet alleen vanwege de leuke verenigingsavonden, maar ook door de interessante excursies en lessen op school.

Ook is de werkgroep een belangrijke informatiebron over vogels en biodiversiteit voor Zoetermeer. Dit blijven gelukkig ook in de nieuwe vereniging belangrijke speerpunten. Waarom dan toch een nieuwe naam? Omdat je de vogels niet los kunt zien van hun omgeving. Bovendien wil de VNVZ zich meer gaan richten op de jeugd. Via Facebook en via online lezingen is de vereniging de afgelopen maanden actief geweest, wat tot een behoorlijk aantal nieuwe leden heeft geleid. De VNVZ wil ook deze groep geïnteresseerden meenemen om hen meer kennis bij te brengen. Vogels en natuur zijn immers te belangrijk om de aandacht daarvoor te laten verdwijnen.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-