20210508 24112De winnares van de Zoetermeerse Actie(f) Tas van de maand april is Gerda uit Rokkeveen geworden. Zij kreeg haar prijs uitgereikt door John Tuinebreijer van All in one Events. De Actie(f) Tas wordt mogelijk gemaakt door ruim 30 sponsors.

Gerda was aangenaam verrast door de grote hoeveelheid aan prijzen. De Actie(f) Tas zit vol met de meest uiteenlopende cadeaus zoals, producten, vouchers en diensten van lokale ondernemers en heeft een waarde van ruim 300 euro.


Boost en promotie

De overhandiging van de tas vond zaterdagmiddag plaats, gelukkig in een prachtig versierde partytent. De winnares is voorlopig onder de pannen om alle leuke activiteiten in de tas te gebruiken. De ondernemers krijgen niet alleen reclame via de tas, maar ook een boost en promotie voor het lokaal kopen.

 

Strandtas

De Zoetermeer Actie(f) Tas past allang niet meer in de oude, kleinere,tas, Digitalli printte daarom speciaal een grote strandtas zodat alle prijzen makkelijk mee naar huis genomen kunnen worden en uiteraard is de tas ook handig voor in de zomer om je strand benodigdheden mee te nemen. De vouchers van praktijk Bloos en Estrell3 waren precies op tijd voor moederdag!

De inhoud is enorm

20210508 24105Gerda wist na een korte blik op alle prijzen één ding zeker, het tomatensoep verspakket ging ze nog die avond maken en opeten. Dat hij smaakte bleek wel uit de foto die Gerda ons stuurde van een bijna lege soeppan. Gerda: ”Over de rest ga ik rustig nadenken, de inhoud van de tas is enorm veel, dat had ik allemaal niet verwacht!"
Omdat de tas ook leuke dingen voor kinderen bevat, zoals een leuk boek, spelletje en huiswerkbegeleiding moest Gerda gelijk denken aan de school waar ze 0E4897D9 B121 4F45 8D7E 00778CB6B125meerdere dagen per week de overblijf regelt. ”Een verhaal laten vertellen door Verhalenverteller Kitty zou voor school erg leuk zijn”, zegt Gerda enthousiast.

Ruimte voor ondernemers

Bij de start van de Zoetermeer Actie(f) tas merkten we al snel dat het enthousiasme bij ondernemers groot is. Het is dan ook een leuke laagdrempelige samenwerking tussen ons en de sponsors. Ondernemers doneren een artikel, dienst of voucher voor een bepaalde periode waarbij wij als Zoetermeer Actief op onze site en social media reclame maken voor de tas en ondernemers. Hierbij promoten we vooral het lokale kopen en ervaren. In de tas zitten ruim 30 cadeautjes, die uitnodigen tot weggeven waarbij de tas dus ook een sociale tas is geworden.

In de Zoetermeer actie(f)tas is zeker nog ruimte voor ondernemers die het leuk vinden om mee te doen. Ken of ben je ondernemer die graag de samenwerking aangaat? Neem dan contact op met Monica Lausberg 06-41760724.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-