Hanneke Kempff exposeert met mozaïek  tot 1 september 2021 in de vitrine in de toegangshal op de begane grond van  het woonzorgcentrum Vivaldi aan de Brechtzijde 45 in Zoetermeer. De door de Kunstcommissie Palet Welzijn georganiseerde expositie is gratis toegankelijk voor geïnteresseerde bezoekers.

Foto Hanneke KempffMozaïekkunst is zo oud als de weg naar Rome. Denk alleen maar aan de Romeinse mozaïekvloeren. In de kern is er niets veranderd, kleine stukjes materiaal worden samengevoegd tot één geheel. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat zie je terug in het werk van Hanneke Kempff. Mozaïek om neer te zetten, op te hangen of om je nek te dragen. Van verschillende afmetingen en uiteenlopende materialen en stijlen. Altijd met liefde en aandacht gemaakt.

Hanneke is nog steeds op ontdekkingstocht in de wereld van mozaïek. Haar eerste mozaïeken maakte ze met tegels. Al snel ging zij met (afgedankt) serviesgoed werken, gecombineerd met kralen, steentjes, glas, metaal enz.. Dan ontstaat er een spannende textuur, die uitnodigt tot aanraken.
 
De combinatie van schildertechnieken op Mdf en daar een mozaïek van transparant glas over heen, geeft weer een heel andere uitstraling. En zo ontstaan er steeds weer nieuwe dingen. De door de Kunstcommissie Palet Welzijn georganiseerde expositie is gratis toegankelijk voor geïnteresseerde bezoekers tijdens de openingstijden dagelijks van 10.00 uur tot 17.00 uur. In overleg met Hanneke is haar werk te koop. Informatie daarover vindt u in de vitrine. 

Bij een bezoek aan de expositie dienen de bezoekers zich te houden aan de regels met betrekking tot het voorkomen van de verspreiding van het Coronavirus. Informatie hierover is bij de ingang voorhanden. Het telefoonnummer van Vivaldi is 079 7122122.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-