go sharingVanaf vandaag zijn de groene elektrische deelscooters van GO Sharing ook in Zoetermeer terug te vinden. Het bedrijf plaatst 50 deelscooters, die via de GO Sharing app gebruikt kunnen worden. Je betaalt per minuut dat je de scooter gebruikt 29 cent.

De deelscooters zijn 24 uur per dag beschikbaar en 100% elektrisch. De accu’s van de voertuigen worden opgeladen met stroom uit duurzame bronnen. Iedereen met een rijbewijs en de GO Sharing app kan gebruik maken van de deelscooters.


scooters kaartjeDoor het uitbreiden van het servicegebied verbindt GO Sharing de regio’s Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en Zoetermeer met elektrisch deelvervoer. Met de deelscooters kan zowel binnen als tussen de regio’s worden gereisd. Gebruikers hoeven op deze manier niet te betalen voor het bezit van een scooter, maar betalen alleen op het moment dat ze deze nodig hebben en gebruiken.

 

Hoe werkt dit?

In de app kan je de locatie van de deelscooters vinden. Ze staan op dit moment vooral in het centrum van de stad, het servicegebied van de scooters. Dit servicegebied loopt grofweg van het Langeland Ziekenhuis en een aantal locaties in Seghwaert naar het Stadshart tot aan Rokkeveen. Je mag met de scooter buiten het servicegebied rijden, maar kunt hem alleen binnen het gebied parkeren en je rit beëindigen.

De scooters worden opgeladen door GO Sharing die rondrijdt in de regio en van elke scooter de accuduur kan aflezen. Dat kunnen klanten ook zien in de app, met een volle accu kun je ongeveer 70 km rijden, belooft het bedrijf.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-