20210415 23732D66 heeft het college gevraagd naar laagdrempelig vervoer om bij de vaccinatielocatie Silverdome te komen. Het college wil voor mensen die geen eigen vervoersmogelijkheid hebben, de regiotaxi beschikbaar maken.

 

Raadslid Jamila Bakkers: “Het is goed om te horen dat we op deze wijze werk maken van een zo hoog mogelijke vaccinatiegraad.” Inwoners kunnen contact opnemen met de gemeente via 14 079 om een regiotaxi te regelen.

 

Bibliotheek helpt bij het maken van een afspraak 

De Digitale Hulpbalie van Bibliotheek helpt bij alle digitale aanvragen, zo ook bij het online maken van een afspraak voor de Corona vaccinatie.
Heb je een brief ontvangen over de prik tegen Corona? Heb je vragen over de brief of hulp nodig om via de computer een afspraak te maken? Kom naar de Digitale Hulpbalie in de Bibliotheek in het Forum. Het spreekuur is iedere vrijdag van 14.00 uur tot 16.00 uur. Je kunt bellen met van bibliotheek Forum Zoetermeer voor meer informatie of het maken van een afspraak. Telefoonnummer 06-43843122 Neem je BSN-nummer, DigiD, agenda en je paspoort, ID-kaart of rijbewijs mee naar de afspraak in de bibliotheek.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-