Afbeelding webinarMeerpunt Zoetermeer heeft video’s gemaakt over omgaan met geld(zorgen). In een serie van tien video’s laat Naïma zien wat je zelf kunt doen en waar je hulp kan krijgen als het niet lukt. Tijdens de uitzending kun je vragen stellen.

Wanneer je geldzorgen hebt kan het zijn dat je de opvoeding van je kinderen als (extra) moeilijk ervaart. Omdat je zorgen hebt over het vinden van werk of over geld, kun je stress, verdriet, boosheid en/of schuldgevoelens ervaren. Bijvoorbeeld omdat je als ouder het gevoel hebt dat je je kind niet kan geven wat je zou willen. Wat kun je het beste doen in zo'n situatie en waar kun je terecht voor hulp?

Op deze en andere vragen wordt antwoord gegeven tijdens het gesprek tussen Naïma van schuldhulpverlening en Ineke en Susanne van het Meerpunt.


De uitzending ‘Ouders en omgaan met geld(zorgen)’ is te zien op:
17 mei 2021 10:00 uur
18 mei 2021 16:00 uur
19 mei 2021 20:00 uur

Let op: De uitzending begint precies op tijd. De linkjes voor iedere uitzending verschijnen uiterlijk een dag voor de uitzending op de Zoetermeerwijzer.
Check ook eens www.zoetermeerwijzer.nl/wegmetgeldzorgen.  Daar staan alle video's op die tot nu toe zijn gemaakt met handige tips.

 



Wil je eens praten over wat jou bezighoudt of waar je tegenaan loopt? Het Meerpunt heeft de tijd voor jou, geeft gratis advies en weet wij precies welke mogelijkheden er voor ouders en kinderen zijn in de stad.
Helaas is het Inlooppunt in het Stadhuis-Forum, vanwege corona tijdelijk gesloten. Wel zijn zij telefonisch bereikbaar op: 079-3310325 of stel je vraag via WhatsApp: 06-25707731 of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-