happinessSinds begin deze maand is het Happiness Atelier gestart aan de Voorweg, onder het dak van de Boerderij van Stichting Eigen Wij. Het Atelier biedt naast knutselworkshop voor kinderen, ook creatieve coaching voor oudere kinderen en ouders die vastgelopen zijn.

Vanaf deze maand is het kinder- atelier geopend, waar kinderen van 6 tot 10 jaar elke woensdagmiddag kunnen knutselen en kennis kunnen maken met diverse materialen. Voor de iets oudere kinderen volgen binnenkort op de zaterdag creatieve thema gerichte workshops zoals, zelfbeeld, angst, emoties en zelfvertrouwen. Sanne: ”In de toekomst wil ik graag ook peuter workshops aan gaan bieden. Tijdens deze workshop die in de ochtend zullen gaan plaatsvinden, WhatsApp Image 2021 04 28 at 17.10.33 1gaan peuters heerlijk met hun ouders of opa en oma knutselen. ”In de zomer wordt er een creatieve zomerweek georganiseerd voor kinderen vanaf 8 jaar, waar dagelijks een onderwerp aan bod komt dat is gekoppeld aan een creatieve opdracht.

Naast al het kinderaanbod kunnen mensen bij het atelier ook terecht voor persoonlijke-, mama- en gezinscoaching. Sanne wil vooral laten zien dat oplossingen van het ervaren probleem bij jezelf liggen. Door creatief aan de slag te gaan met bijvoorbeeld moodboards kunnen er doelen gesteld worden. Special voor mama’s is er de mama workshop waarin vrouwen die door het moederschap zichzelf uit het oog hebben verloren, weer aandacht besteden aan zichzelf.

Het Atelier is geopend door Sanne Klerks-Vinkestijn met als doel een plek te creëren waaruit iedereen zich prettig voelt en op creatieve manier kan uiten. Sanne besloot na vijftien jaar gewerkt te hebben in de Schermafbeelding 2021 04 28 om 17.33.56gehandicaptenzorg dat het tijd was om haar droom te verwezenlijken.“Door de corona periode heb ik tijd gehad om te denken aan wat ik nu graag zou willen. Het gevoel dat dit het moment was om zelfstandige te worden werd steeds groter. Het atelier is echt een verlengstuk van mijn opleiding en mij als persoon. Alle onderwerpen en coachingsessies komen voort uit ervaring”, vertelt Sanne. Naast haar ervaringen in de gehandicaptenzorg waar ze voornamelijk met kinderen werkte was ze de afgelopen jaren werkzaam als gezinshulp.

Wil je een keer mee knutselen of heb je behoefte aan meer, https://happinessatelier.nl

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-