Examenconcert Tessa Picasso Lyceum 06

Mooi optreden van zangeres Tessa (4 mavo) bij het Picasso Eindexamenconcert


Examenconcert Bouke Picasso Lyceum 39Afgelopen vrijdag 16 april was het eindexamenconcert van de examenleerlingen met het vak muziek. Met deze optredens hebben zij hun laatste praktijkopdracht voor het vak muziek afgerond. Het was een unieke avond: een lege zaal, maar wel via een livestream bij de mensen thuis in de huiskamer.


Ondanks de coronamaatregelen hebben de leerlingen een fantastisch concert neer kunnen zetten. Het was een avondvullend programma waarbij echte klassiekers voorbij kwamen, zoals ‘De Bom’ van Doe Maar en ‘Sweet Child O’ Mine’ van Guns ’n Roses. Ook kwamen er hits voorbij die door TikTok weer bekend zijn geworden bij jonger publiek, zoals ‘As the world caves in’ van Matt Maltese.
Solozang, bandbezettingen en duetten wisselden elkaar af in een prachtig en gevarieerd programma. Tijdens de afsluiting werd er een koorstuk tentoongesteld dat vooraf was opgenomen met 5 havo en 6 vwo, zij zongen ‘Man in the Mirror’ van Michael Jackson.

Tijdens de livestream stroomden de complimenten voor de muzikanten via de live-chat binnen. De leerlingen konden deze reacties zelf bekijken wanneer zij niet speelden: in het muzieklokaal keken zij de livestream zelf mee.

Voor iedereen die het gemist heeft: terugkijken kan nog steeds: https://mijn.picasso-lyceum.nl/eindexamenconcert.

Foto’s zijn gemaakt door Chris Pennings

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-