20210421 23761

Op ruime corona-afstand: Rombout Welborgen (Bouwbedrijf Aan de Stegge Twello), Andrew Evans (Topcon), wethouder Iedema, Bram Harding (PingProperties)

PingProperties breidt de Dutch Tech Campus uit. Donderdag ging de eerste paal voor de nieuwe bedrijfsruimte voor Topcon Europe Positioning de grond in. Het eerste paal-moment werd in kleine kring gevierd en was door belangstellenden via een livestream te bekijken.

Bram Harding, Development Manager van PingProperties: ”Met de start van de bouw zet PingProperties weer een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van de Dutch Tech Campus. De komst van Topcon sluit goed aan bij de ambitie van PingProperties om de campus verder te ontwikkelen tot een volwassen, duurzame campus voor IT-bedrijven gericht op smart mobility, ICT en e-health & care.”

 

20210421 23740  20210421 23754 

Topcon biedt innovatieve oplossingen om slimmer en sneller te werken aan duurzame infrastructuur en landbouw. Na oplevering van het gebouw – naar verwachting in oktober 2021 – betrekt Topcon circa 4.700 m² vloeroppervlakte bestaande uit hoogwaardige kantoorruimte, bedrijfsruimte en 50 parkeerplaatsen.

Wethouder economie Jan Iedema verwelkomde het beursgenoteerde Japanse bedrijf in Zoetermeer: “Topcon is een waardevolle aanwinst voor de Dutch Tech Campus en het Dutch Innovation Park. Door de inspanningen van PingProperties wordt het nog aantrekkelijker voor ondernemingen om zich hier te vestigen.”

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-