ouderenbusDe beide Ouderenbussen van Palet Welzijn, buslijn 65 en buslijn 66, hervatten met ingang van woensdag 28 april hun dienstregeling. De Ouderenbus was vanwege de corona-beperkingen gestopt met het rijden van de beide dienstregelingen.

Nu de corona-maatregelen versoepeld worden, wordt ook de reguliere dienstregeling weer gestart. De winkels krijgen meer mogelijkheden om zonder afspraak klanten te ontvangen. De (waren)markten gaan weer open. Bovendien gaan de terrassen met ingang van 28 april weer deels open. Genoeg redenen voor senioren om weer op pad te kunnen en gebruik te maken van de Ouderenbus. De chauffeur van de Ouderenbus kan de passagier als gebruikelijk helpen met in- en uitstappen en ook de rollator of boodschappenwagentje kunnen mee.

Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met het kantoor van de Ouderenbus, tel.nr. 088 02 34 232, of kijk op www.paletwelzijn.nl onder het kopje Zoetermeer.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-