20201002burg zmBurgemeester Bezuijen kijkt uit naar de corona versoepelingen, maar maakt zich ook wel zorgen. Hij wil de Zoetermeerders meegeven: “Geniet én blijf alert”. Vanaf volgende week woensdag, 28 april, gaan de versoepelingen in die het kabinet heeft aangekondigd.

‘Zonder risico’s gaat het niet’, gaf premier Rutte aan tijdens laatste de persconferentie over de versoepelingen. Bezuijen: “Ondanks de goede inzet van veel inwoners daalt het aantal coronabesmettingen in onze stad namelijk nog niet. En de situatie in het LangeLand ziekenhuis is nog uiterst zorgelijk, net als in veel ziekenhuizen in Nederland. Daar heb ik, net als u, zorgen over. Het is en blijft een feit dat het coronavirus nog onder ons is. Blijft u daarom alstublieft opletten, ook nu we gelukkig iets meer de ruimte krijgen.”

De basisregels blijven voor iedereen belangrijk: was uw handen, houd afstand tot anderen en ga niet naar drukke plekken. Heeft u klachten? Blijf dan thuis en laat u testen. Oók als u gevaccineerd bent.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-