Schermafbeelding 2021 04 21 om 09.28.41Stichting Eigen Wij is een crowdfunding gestart om de tuin behorende bij de boerderij een grootse make-over te geven. De stichting wil graag een tuin realiseren waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, kinderen kunnen spelen, een wandeling kunnen maken op het blotevoetenpad en kruiden kunnen plukken.

De stichting onderging afgelopen periode al een aantal grote veranderingen. Naast een nieuw logo, huisstijl en visie werd ook het bestuur uitgebreid. De stichting wil nu de tuin groots aanpakken en er een plek voor iedereen van maken. Om dat financieel mogelijk te maken is er een crowdfunding actie gestart, genaamd Crowdfunding voor natuur, op de pay-it forward basis waar de stichting om bekend staat.

 

Ontmoetingsplaats

Schermafbeelding 2021 04 21 om 09.36.40De tuin moet voor iedereen iets te bieden hebben, van een rustig thee moment tot je één voelen met de natuur door het blotevoetenpad te lopen. Kinderen krijgen een hele eigen natuur speeltuin tot hun beschikking. Anita van Voort, voorzitster van de stichting: “De tuin moet naast een ontmoetingsplaats voor iedereen, ook een helende plek worden, waar je op ontdekkingstocht gaat met elkaar en er verbindingen ontstaan. Zeker in deze tijd waarin we niet samen kunnen komen in de boerderij, terwijl de behoefte er wel is, is de tuin extra belangrijk.”

 

Donateur van de tuin

De ondernemers die allemaal onder het dak van de stichting hun diensten aanbieden, zijn rond de tafel gaan zitten en stellen nu hun diensten beschikbaar voor de tuin. Voor de donatie die je doet, krijg je ook iets terug. Het doneren kan al vanaf vijf euro waarvoor je een handmassage krijgt, voor vijftien euro wordt je eigenaar van een echte wollen tas. De bedragen gaan in kleine stapjes omhoog tot vijfenzestig euro. Mocht je de stichting een warm hart toedragen dan kun je ook donateur van de tuin worden, voor tweehonderdvijftig euro krijg je een eigen naambordje in de tuin.

Voor de crowdfunding en alle mogelijkheden kun je terecht op Eigen Wij

 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-