koningsnachKoningsdag met z’n allen gezellig vieren met een groot feest zit er ook dit jaar niet in, maar er komt wel een gezellige, muzikale livestream op zowel Koningsnach als Koningsdag. Daarnaast start Koningsdag ook dit jaar met de (digitale) Aubade, waar al vele Zoetermeerders aan meegewerkt hebben.

 

“Vorig jaar stond alles al in de steigers. De eerste spetterende Koningsnach & dag in Zoetermeer beloofde een mega gezellig gratis toegankelijk feest te worden voor de inwoners van Zoetermeer”, zegt Seran van Wijk, mede-organisator van ZoeterMeerOranje. “De artiesten, dj’s, podia, locaties en zelfs de aankondiging waren de deur uit. Een paar weken voor aanvang gooide corona roet in het eten en de rest is geschiedenis” vult Dennis Harinck aan, mede-organisator van ZoeterMeerOranje.

Stilzitten was er afgelopen jaar niet bij voor de mannen, die tevens achter de Locomotion Reünie zitten. “Nadat ook de Locomotion Reünie in september niet door kon gaan zijn we beleving online gaan geven voor de (grote) aanhang in Zoetermeer. Dat dit een schot in de roos was bleek wel uit het gigantische succes van de Locomotion Reünie Livestream.”

Omdat een fysiek evenement ook dit jaar met Koningsdag niet mogelijk is hebben ze met een team, hun netwerk en gemeente Zoetermeer hun krachten gebundeld met als uitkomst een gezellige, muzikale livestream op zowel Koningsnach als Koningsdag. Op maandag 26 april 2021 om 20.00 uur ‘s avonds is de aftrap van een fantastische livestream evenement voor jong en oud.
“We beginnen de avond met de bekende DJ’s van o.a. oud Locomotion. Ook komt er een bekende zanger voorbij waarvan we de naam nog even geheim houden, maar dat dit spectaculair wordt is zeker dus zet de drankjes koud en de oranje bittergarnituur klaar. Een feest voor ieder met gezellige items en goede dansmuziek zoals de ‘foute’ hits en classic 90s.” Deze gratis livestream gaat door tot 00.00 uur. Na de nach komt de dag met vanaf 14.00 uur een breed aanbod aan gekkigheid, interactieve muzikaliteit en herkenbaarheid uit de stad. Een wervelende show met lekkere meezingers afgewisseld met dance classics. Muziek en entertainment, maar ook hilarische spelelementen zullen er voorbij komen waaronder het favoriete koekhappen en andere oer-Hollandse spellen. Wil je jezelf terug zien tijdens deze stream, let dan op onze filmcrew, deze gaat de komende dagen door heel Zoetermeer om Zoetermeerders te filmen.

De Koningsdag uitzending krijgt nog een extra Zoetermeers tintje omdat het uitgezonden wordt vanaf het nieuwe kantoorgebouw van Just Notarissen.

Voor meer informatie ga naar: www.zoetermeeroranje.nl 

 

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-