Zoetermeerse solisten en bands tot en met 21 jaar kunnen zich nu aanmelden voor de leukste muziekwedstrijd van Zoetermeer. Musicsoulhouse en CKC & partners organiseren Young Music Talent. Iedereen kan meedoen: beginners en gevorderden.

Young Music TalentYoung Music Talent is een leuke en leerzame ervaring voor iedereen. Deelnemers mogen bijvoorbeeld gratis meedoen aan de workshop podiumpresentatie, waarin ze leren hoe ze zelfverzekerder op het podium staan. De vakkundige jury geeft je advies en tips waar je echt wat mee kan. Na de voorrondes op 4 en 5 juni gaan de finalisten op voor de finales op 25 en 26 juni in respectievelijk de Oude Kerk voor de categorie unplugged en Cultuurpodium de Boerderij, voor de categorie plugged. Er worden in de tussenliggende periode professionele foto’s gemaakt van de finalisten. En wie de winst mee naar huis neemt, wint een muzikale beleving in een Europese stad naar keuze of een optreden op een groot podium. Als culturele instellingen tegen die tijd nog niet open mogen voor publiek dan gaat deze wedstrijd online door.

Aanmelden? Ga naar www.youngmusictalent.nl. Het kan nog tot 15 mei 2021.

 Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-