bomen snoeienHet voorjaar komt eraan. Tijd om de tuin zomerklaar te maken. Na al het snoeiwerk ligt er vaak een berg takken (grof tuinafval). Wat u niet meer kwijt kunt in de gft-container wordt aan huis opgehaald tijdens de ‘takkenroute’, dit jaar op donderdag 7 en vrijdag 8 april.


Zowel in het voorjaar als in het najaar wordt ook dit jaar weer de ‘takkenroute’ gereden. Op donderdag 7 april wordt de takkenroute gereden door Buytenwegh, De Leyens, Meerzicht, Palenstein en Rokkeveen. vrijdag 8 april wordt grof tuinafval opgehaald in Dorp, Driemanspolder, Noordhove, Oosterheem, Seghwaert en Stadscentrum.

Op de opgegeven datum legt u de takken (snoeiafval) vóór 07.30 uur op de aanbiedplaats voor huis- en grofvuil. De takken moeten gebundeld zijn en niet langer dan 1,5 meter. Takken en/of gebundelde takkenbossen mogen niet zwaarder zijn dan 30 kilo. U mag geen boomstammen aanbieden.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-