Afbeelding Persbericht Tasty Walk in Zoetermeer

Door de coronacrisis heeft haast heel Nederland een nieuwe hobby: wandelen. We wandelen wat af met elkaar. Wandelen combineren met lekker eten is des te leuker. Tijdens de Tasty Walk wordt er bewogen, genoten van lekker eten en wordt de lokale horeca gesteund.  

Afgelopen maart heeft Zoetermeer voor het eerst kennis gemaakt met de Tasty Walk. Deze eerste editie was een groot succes en daarom keert de culinaire wandeling terug op zaterdag 17 en zondag 18 april.

  De Tasty Walk is een proeverij die je meeneemt langs 5 Zoetermeerse topzaken (Hofstede Meerzicht, Smaak En Vermaak, Restaurant Hoeve Kromwijk, Het Wapen van Zoetermeer en STAGE kitchen & café, gelieerd aan het Stadstheater). Deze vijf restaurants verrassen de smaakpapillen met vijf verschillende hapjes. De hapjes zijn weer compleet anders dan bij de vorige Tasty Walk, dus een tweede keer deelnemen aan de Tasty Walk is weer een compleet nieuwe beleving.

Geen zin om te wandelen? Geen probleem. De Tasty Walk is ook makkelijk met de auto, fiets, scooter, step of skippybal of een ander voertuig naar keuze af te leggen. 

Een heerlijk corona proof uitje voor het weekend. Het wordt Zoet en Meer.... 

Za 17 & Zo 18 april 2021 
Tussen 12:00 en 18:00 uur 
Prijs: 30 euro (inclusief hapjes en wandelroute).  
Meer info & tickets:  https://tastywalk.com/Zoetermeer.html 

-advertenties-

-goede doel-