20210412 FOTO1 Persbericht Floriant 200e leerling copy20210412 FOTO2 Persbericht Floriant 200e leerling copyIKC Floriant in Rokkeveen verwelkomde maandag 12 april de 200e leerling van de school. Quentin werd op het schoolplein met een ‘erehaag’ ontvangen door al zijn nieuwe klasgenootjes uit groep 1/2. Om zijn komst een nog feestelijker tintje te geven, kreeg hij van juf Anne-Lies een Floriant t-shirt.

Een beetje beduusd van alle indrukken startte Quentin aan zijn eerste officiële schooldag. De komst van de 200e leerling is aanleiding voor een feestje, want IKC Floriant aan de Florasingel in Rokkeveen ziet de aanmeldingen groeien. Na een aantal wenochtenden is Quentin na zijn 4e verjaardag officieel als 200e leerling gestart.
Juf Anne-Lies en juf Bianca van groep 1/2 hadden vooraf de erebogen versierd en samen met de kinderen in de klas het ‘Lang zal hij leven’ extra geoefend. Al zingend en wandelend door de erehaag werd Quentin samen met zijn oudere zus en ouders feestelijk ontvangen op het schoolplein.

 

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-