In het uitdeelpunt van de voedselbank in Oosterheem is op een feestelijke wijze een cheque van € 7.500 overhandigd aan de Voedselbank Zoetermeer. Het bedrag is door de businessclub van Netwerk Zoetermeer bijeengebracht in het kader van de jaarlijkse Voedselbankactie.

voedselbankactie netwerk zoetermeer

Cheque & pakket

De cheque werd door directeur Ruud Steggerda van Netwerk Zoetermeer uitgereikt aan Joost de Jager, coördinator van de Voedselbank Zoetermeer. Bij de overhandiging waren ook Adriaan Verheul van Plus Verheul en Arjan Koole van Remto Automaterialen aanwezig. Beide maatschappelijk betrokken ondernemers zetten zich jaarlijks in voor het welslagen van de Voedselbankactie. Joost de Jager reageerde verheugd: “Dankzij deze actie, door het bedrijfsleven van Zoetermeer, hebben alle gezinnen die noodgedwongen zijn aangewezen op de Voedselbank een mooi, extra boodschappenpakket deze Pasen.” Dankzij het resultaat ontvangen alle gezinnen vandaag een extra tas met feestelijke paasboodschappen, zorgvuldig samengesteld door de Voedselbank en Plus Verheul. Het pakket bevat onder andere verse eieren, een paasstol van Jongerius en diverse producten voor een goed gevulde tafel, zoals afbakpistolets, roomboter, tonijn en nog veel meer. Daar bovenop ontvangen de voedselbankcliënten de komende weken naast hun ‘gewone’ pakket nog eens een aantal verse groente- en fruitproducten uit de regio.

Businessclub

De Voedselbankactie Zoetermeer wordt sinds 2012 georganiseerd door de businessclub van Netwerk Zoetermeer (voorheen Floravontuur Businessclub). Dit jaar gebeurde dit in een projectteam met onder meer Loyals, Mediageniek en Hotel Golden Tulip Zoetermeer, die belangeloos hebben bijgedragen aan de promotie van de Voedselbankactie. “De afgelopen weken is het eindbedrag overigens nog flink opgelopen. Dit was dankzij een stevige eindsprint, met onder meer een leuke, goedbezochte Voedselbankactie Bingo.” zegt Steggerda, die blij is met de enorme betrokkenheid die door het bedrijfsleven wordt getoond. 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-