image 6487327De 17 jarige Dylan uit Zoetermeer is op zoek naar sponsors om zijn muzikale droom werkelijkheid te laten worden. Op de gok maakte hij een auditie filmpje voor het gerenommeerde Berklee College of Music in Boston, de verbazing en vreugde was groot toen er een goedkeuring volgde.


De passie van Dylan Vörös is gitaar spelen, hij speelt al 7 jaar fanatiek gitaar. Dylan volgt op dit moment een studie op Codarts HAVO Muziek en Dans in Rotterdam. Hij hoopt vanuit hier door te kunnen naar het conservatorium. Maar zijn droom is een studie bij Berklee. Als enige Nederlander is hij dit jaar door de auditie ronde gekomen voor het Five-week Music zomerprogramma van Berklee.
Veel internationaal muziektalent komt van Berklee. Zo won Meghan Trainor een Grammy voor beste nieuwe artiest met 'All About That Bass', nadat ze bij Berklee's Five-Week Summer Performance Program pop- en R & B-vocale stijlen studeerde. Drie van de vier leden van de Grammy-winnende rockband Imagine Dragons gingen naar Berklee, waar ze voor het eerst samen speelden.


Zomerschool Berklee

Het intensieve Five-Week Music Performance is ontworpen om deelnemers een kijk te geven op wat een opleiding bij Berklee inhoudt, en de lessen zijn gebaseerd op cursussen uit het bachelorprogramma van Berklee. Studenten volgen lessen in theorie, gehoortraining, ensemble-uitvoering, privé-instructie en een verscheidenheid aan keuzevakken, zoals songwriting, elektronische productie en ontwerp en jazz compositie. Studenten hebben de mogelijkheid om studiepunten te verdienen en kunnen ze zich ook aanmelden voor een Berklee undergraduate auditie.

Het grootste probleem voor Dylan nu is dat de cursus veel geld kost, alles bij elkaar, met collegegeld en verblijfskosten zo’n 9.000 euro. Dylan heeft naast zijn studie een baantje als personal Trainer/sport coach. Alles wat hij hiermee verdient, is voor Berklee. Maar dit is niet genoeg om hem in Boston te krijgen. Dylan hoopt dan ook met zijn sponsoractie genoeg geld bij elkaar te krijgen om zijn droom waar te maken.
www.geef.nl/nl/actie/zomerschool-voor-zoetermeers-talent/donateurs

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

 

-advertenties-

-goede doel-