20210403 23699De Zoetermeer Actie(f)tas van de maand maart is dit weekend aan huis uitgereikt aan winnares Lisette. Met de tas stimuleert Zoetermeer Actief de lokale ondernemers, die veel kado's en bonnen beschikbaar stellen voor de tas.

Lisette is al een deelneemster van het eerste uur, al vanaf de allereerste Zoetermeer Actie(f)tas deed zij mee. Zij doet veel vrijwilligerswerk in de stad, onder andere bij de bibliotheek en kent veel mensen die zij blij kan maken met een presentje uit de tas.

 20210403 23680  20210403 23691

 

In de tas zitten heel veel kadootjes en leuke bonnen. Zo kun je onder andere een glas laten maken bij KDM design met een eigen ontwerp, of meedoen met een workshop Schrijfavonturen, waar je bij Jannie van Maldegem aan tafel of zoom aansluit en gaat schrijven over allerlei onderwerpen. Wecycle stopte een spelletje, boek, t-shirt en kaars in de tas en Kleintje Fotografie
een pakketje kaarten met afdrukken van de prachtige foto's van Rianne op de voorzijde. Van Dima Culinair krijgt Lisanne een heerlijke vers gemaakte maaltijd. De tas zelf is gemaakt, ontworpen en gesponsord door Digitalli.

Alle informatie over de Zoetermeer Actie(f)tas en alle winnaars vindt u op ons overzicht: Actie(f)tas

De Actie(f)tas van april komt 28 april op Facebook, iedereen kan dan op de Facebookpost reageren om in aanmerking te komen voor de tas!

-advertenties-

-goede doel-