AdriBibliotheek Forum Zoetermeer organiseert zondag 28 maart van 14:30 tot 15:30 uur de online Stamtafel met Adri Smits over zijn gedichtenbundel ‘Mag ik even tussendoor’. Adri haalt zijn inspiratie onder andere uit observaties uit het verleden en vertelt hoe zijn gedichtenbundel tot stand is gekomen.

Adri is opgegroeid op het platteland in Zeeland en is na de middelbare school naar de Randstad vertrokken. Zijn observaties uit het verleden en heden is hij op latere leeftijd gaan opschrijven en bundelen. Hij werd geïnspireerd dit in een geheel eigen stijl vorm te geven.

De inhoud van Adri zijn gedichten zullen voor velen herkenbaar zijn en de wijze waarop het is beschreven geven aanleiding om te reflecteren. Adri Smits zal deze middag ook uitgebreid ingaan op het tot stand komen van zijn boeken, wat hem heeft bewogen te gaan schrijven en hoe zijn maatschappijkritische visie is geworden wat het nu is.

De Stamtafel is een laagdrempelige ontmoetingsplek (online) in Bibliotheek Forum Zoetermeer. Een plek waar Zoetermeerders hun passie of hobby kunnen delen. Een plek waar je kunt komen luisteren en anderen ontmoet. Van en door Zoetermeerders. Iedere laatste zondag van de maand.
De online toegang is gratis. Je kan je opgeven voor deze Stamtafel via www.forumzoetermeer.nl,  www.bibliotheek-zoetermeer.nl  of telefonisch tussen 11.00 uur en 17.00 uur op nummer 079-3438200 (Bibliotheek Forum Zoetermeer)

  

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-