BSO BINGO 03Kinderen kunnen nog niet naar de buitenschoolse opvang (BSO) en KIDSclub vanwege de coronamaatregelen. Maar Kern Kinderopvang zorgt er toch voor dat de kinderen thuis ook nieuwe dingen beleven, zij brengen de activiteiten bij de kinderen thuis.

Vol spanning wachten de kinderen op de afgesproken tijd tot de telefoon van papa of mama overgaat. Want dan komt er weer een nieuwe activiteit binnen. Kern Kinderopvang stuurt iedere week de uitleg van een activiteit in de eigen app. Knutselen, koken, een spelletje: het komt allemaal voorbij. Zo hoeven de kinderen zich niet te vervelen.

 KIDSclub1  KIDSclub2


Samen online

De kinderen misten ook het contact met elkaar. De KIDSclub bedacht daarvoor een speciale activiteit: de kinderen van de KIDSclub konden een paar weken geleden een tasje ophalen. Daarin zat een knutselopdracht met materiaal voor thuis, een kookinstructie en een uitnodiging voor een online quiz.
De BSO’s gingen daaropvolgend online: net als papa en mama videobellen. Deze kinderen hadden echter geen vergadering, maar een BSO Kern Bingo! Lekker winnen dus. Zo zijn de BSO en KIDSclub ook in de lockdown niet ver weg.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-