kunstwerkjes 3D ei copyKinderen van de Kindercarrousel in het PiëzoSteunpunt Rokkeveen, kregen afgelopen week een 3D-ei knutselpakketje thuisbezorgd. In de week voor Pasen mogen de kinderen laten zien hoe hun ei, dat door vrijwillige timmermannen van de Ambachtenwerkplaats is gezaagd, een waar kunstwerk is geworden.

Voor de maker van het mooiste ei is er een prijsje. En alle kunstenaars krijgen een kleinigheidje. De kinderen en vrijwilligers van de Kindercarrousel vonden het fijn elkaar weer even te kunnen zien bij het uitreiken van de pakketjes. Alle activiteiten worden nu nog online en vanuit eigen huis gedaan, maar de Kindercarrousel hoopt na Pasen weer te kunnen starten met de activiteiten.

Dan zijn ook nieuwe kinderen van 4 t/m 8 jaar uit de wijk Rokkeveen van harte welkom in PiëzoSteunpunt Rokkeveen (Nathaliegang 81) waar ze kunnen knutselen, taalspelletjes doen of worden voorgelezen.

Deelname aan de activiteit is gratis, aanmelden is noodzakelijk. De Kindercarrousel zal voortaan zijn op woensdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur. Aanmelden kan via de mail bij Odette Panneman, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via WhatsApp 06 36019137.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-