21.82.11 Studio Stoer website5Studio Stoer start maandag 22 maart, tijdens de Week tegen Racisme en Discriminatie. Studio Stoer is een initiatief van Museum De Voorde en onderdeel van een jaar lang onderzoek naar de betekenis van wat ‘stoer zijn’ anno nu betekent.


Door vast te leggen wat Zoetermeerders stoer vinden, kan het gesprek worden gevoerd over een meer inclusieve en diverse betekenis van STOER: stoer zijn kan in alle vormen en maten. De Week tegen Racisme en Discriminatie sluit hier perfect op aan.


Mobiele studio

In Studio Stoer kunnen Zoetermeerders een kort videobericht achterlaten over wat zij stoer vinden van zichzelf. Deze video’s plaatst Museum de Voorde vervolgens op stoeronline.tv. De komende maanden, wanneer de coronamaatregelen dat weer mogelijk maken, zal de mobiele studio op verschillende plekken in Zoetermeer komen te staan, zoals winkelstraten, schoolpleinen en (sport)verenigingen. Tot die tijd kunnen Zoetermeerders ook thuis een video opnemen en delen met het museum.
Wat vind jij stoer? Neem straks plaats in onze mobiele Studio Stoer, of neem thuis je eigen video op en deel deze. Kijk vanaf 22 maart op stoeronline.tv hoe dit werkt.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-