voedselbankactie bingo 1 copy Netwerk Zoetermeer is samen met het bedrijfsleven eind vorig jaar de Voedselbankactie Zoetermeer gestart. Het doel is om zo veel mogelijk geld op te halen voor een extra feestelijk boodschappenpakket voor Pasen. De bingo vindt plaats op dinsdag 23 maart van 16.30-17.30 uur.

Ruud Steggerda, directeur Netwerk Zoetermeer: “Er is veel geld nodig, want momenteel zijn meer dan 300 gezinnen afhankelijk van de Voedselbank Zoetermeer. We zijn heel blij dat een deel van het streefbedrag van € 10.000 inmiddels is gedoneerd. Maar we zijn er nog niet“. Om de eindsprint voor deze actie kracht bij te zetten is een ludieke actie bedacht, waar heel Zoetermeer aan kan deelnemen: de online Voedselbankactie Bingo.

Iedereen die een leuk spelletje wil spelen kan meedoen. Je doet al mee aan de bingo, waarin drie ronden worden gespeeld, voor 10 euro. Joost de Jager, coördinator bij de Voedselbank Zoetermeer is blij met de actie. “In tijden van corona is het aantal cliënten flink gegroeid. Door mee te doen aan deze bingo ondersteun je het goede doel en je maakt ook nog eens kans op mooie prijzen, die gratis beschikbaar gesteld zijn door het bedrijfsleven.” De opbrengst komt 100% ten goede aan de Voedselbankactie Zoetermeer.

Aanmelden kan via de website www.netwerkzoetermeer.nl (zoek de bingo-info onder Business en onder Events) of meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alle informatie over de bingo wordt dan aan je toegezonden. Aanmelden kan tot en met zondag 21 maart 2021.

Hou je niet van bingo maar wil je wel doneren. Ga dan naar www.voedselbankactie.nl en doneer een klein of groot boodschappenpakket.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-