VoedselbankNetwerk Zoetermeer is eind 2020 gestart met de Voedselbankactie Zoetermeer. Het doel is om geld op te halen voor een extra feestelijk boodschappenpakket voor Pasen voor gezinnen die afhankelijk zijn van de Voedselbank. Meer dan 300 gezinnen in Zoetermeer zijn momenteel aangesloten bij de voedselbank.

Tijdens de campagne is kennis gemaakt met de vrijwilligers die betrokken zijn bij de Voedselbank Zoetermeer (o.a. uitdeelpunt Oosterkerk) en met enkele Zoetermeerse bedrijven die producten en/of diensten beschikbaar stellen aan de Voedselbank, zoals Misi Fulfilment en Van Dorp Installatietechniek. Ook heeft het gezin Van Gaal, dat gebruik maakt van de voedselbank, in een video uitgelegd waarom het werk van de Voedselbank zo enorm belangrijk is. Bekijk alle video’s op de website: www.voedselbankactie.nl.

Sinds 2012 organiseert de businessclub van Netwerk Zoetermeer (voorheen Floravontuur Businessclub) samen met het bedrijfsleven deze actie; dit jaar in een intensieve samenwerking met PLUS Verheul, Loyals, Mediageniek, Golden Tulip Hotel Zoetermeer en Remto Automaterialen. Een deel van het streefbedrag van € 10.000 is inmiddels gedoneerd.

Wil jij ook meehelpen, ga dan naar www.voedselbankactie.nl en doneer een pakket. Doneren kan al vanaf € 10,-.

-advertenties-

-goede doel-