20210306 23493  20210306 23486
 Winnares van januari:  Inge  Winnares van februari: Winny


De Zoetermeer Actie(f)tas is dit weekend aan huis uitgereikt aan de winnaars van januari en februari. Met de tas stimuleert Zoetermeer Actief de lokale ondernemers, die veel kado's en bonnen beschikbaar stellen voor de tas.

20210306 23489 copyInge en Winny waren de gelukkige winnaars van de tas en mogen veel mensen in hun omgeving blij maken. De Zoetermeer Actie(f)tas is immers ook een sociale tas, er zit zoveel in het actiepakket, voor allerlei interesses en leeftijden, dat winnaars dit graag uitdelen in hun omgeving.

Het fruit en de donuts werden door Inge meteen doorgegeven aan haar kinderen: “Fruit is bij ons altijd zó op, dat vinden ze heerlijk! Maar voor een paar van deze kadobonnen heb ik al goede bestemmingen onder vrienden!” Ook Winny, lerares op een basisschool in Zoetermeer, was blij met de tas: “Wat zit er veel in! Het fruit neem ik maandag mee naar school, dat zullen de kinderen heerlijk vinden! Spannend om te ontdekken wat er allemaal in zit en wie ik hier blij mee kan maken!”

Alle informatie over de Zoetermeer Actie(f)tas en alle winnaars vindt u op ons overzicht: Actie(f)tas

De Actie(f)tas van maart komt 24 maart op Facebook, iedereen kan dan op de Facebookpost reageren om in aanmerking te komen voor de tas!

-advertenties-

-goede doel-