aanplant GeuzeGroen2Voedselbuurtbos GeuzeGroen (in oprichting) zoekt enthousiaste vrijwilligers om te helpen bij het aanplanten van de eerste stekjes op het voor het Voedselbuurtbos geplande perceel in de Nieuwe Driemanspolder. Dit voorjaar gaat het bos echt van start en gaan de eerste stekjes de grond in.

 

aanplant GeuzeGroen4Op zaterdag 13 maart verhuizen de op verschillende buurttuinen gekweekte stekken van bomen en struiken naar hun nieuwe plek in het Voedselbuurtbos. De komende woensdagen en zaterdagen tussen 10.00 en 15.00 uur is alle hulp welkom.
Kijk op https://geuzegroen.nl/2021/01/30/handen-en-ogen-gezocht en geef je (samen met vrienden of familie) op via het formulier op de website of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ervaring is niet nodig en vanzelfsprekend worden de werkzaamheden corona-proof georganiseerd. Zo werkt men in tweetallen op het grote terrein met voldoende afstand ertussen, aangegeven door piketpaaltjes. Het benodigde gereedschap dat ter beschikking is gesteld door De Groene Motor wordt na elk gebruik ontsmet. Verder zijn er nieuwe verpakte handschoenen en desinfectiemiddel aanwezig. Men wordt gevraagd om zelf iets te eten en een koffie- of theemok mee te nemen. De organisatie regelt kannen met koffie en thee en Camping De Drie Morgen stelt haar toiletfaciliteiten ter beschikking.


Foto’s: Hans Spil

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-