Winkel 1De Ontmoetingswinkel van het Leger des Heils, aan de Prismalaan 26 in Rokkeveen, opent vanaf donderdag 11 maart weer de deuren voor klanten op afspraak. Bovendien gaan de kledingcontainers ook weer open voor inbreng.


Elke donderdag is de Ontmoetingswinkel geopend tussen 10:00 uur en 14:00 uur. Om de winkel te bezoeken kunt u, uiterlijk een dag van tevoren, op elk kwartier binnen deze uren een tijdslot reserveren. In het tijdslot krijgt u alle gelegenheid tussen de kleding en accessoires te snuffelen en om te passen. Uiteraard is het personeel aanwezig om, indien gewenst, u hier persoonlijk in te begeleiden en een praatje te maken.
Nu de Ontmoetingswinkel weer opent gaan ook de kledingcontainers van het slot af. Vanaf nu kunt u weer al uw nog bruikbare kleding, schoenen en accessoires komen doneren. Vanwege de coronamaatregelen is het helaas nog altijd niet mogelijk om spullen af te geven aan de medewerkers.


Wilt u meer informatie of wenst u een tijdslot te reserveren, neem dan contact op met Pamela van Schenk Brill. Dit kan tijdens kantooruren via het telefoonnummer van het Leger des Heils Zoetermeer 0795939190 of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-