liveTimeless events begint aankomend weekend met de kaartverkoop van het nieuwe festival ‘Live at the Lake’ dat deze zomer plaats zal vinden op 21 en 22 augustus. Afgelopen periode maakten ze al een aantal namen bekend van de line-up, met artiesten die op het tweedaagse event het podium betreden.

Inmiddels heeft Timeless een indrukwekkend lijstje van artiesten bekend gemaakt en er volgen er nog meer. Singer, songwriter en youtuber Emma Heesters en Band with Benefits werden als eerste bekend gemaakt. Inmiddels zijn daar namen als Snollebollekes, Soulbeach en Rolf Sanchez met zijn band aan toegevoegd. Rolf wist deze zomer met zijn single Mas Mas Mas een grote hit te scoren, en stond met dit nummer op nummer 1 op alle Nederlandse hitlijsten. De lijst met namen is nog niet compleet er volgen binnenkort nog meer bekendmakingen. Daarmee hoopt Timeless hét event van zomers Zoetermeer neer te zetten.Schermafbeelding 2021 03 02 om 16.09.59

'Live at the Lake' belooft een groot strandfeest met Nederlandse top artiesten, eten en drinken en leuke zomerse elementen te worden. Het event is tweemaal uitgesteld door corona, maar Timeless hoopt op drie keer scheepsrecht zodat er in augustus muziek klinkt over het Noord-Aa.

Jesper Hogendoorn directeur Timeless Events  wil vooral vooruit kijken. "Het is een evenement in de buitenlucht en iedereen wacht vol ongeduld op het moment dat er weer een feest is. Daarom zijn wij nu al begonnen met de voorbereidingen." Met de maatregelen van de overheid, waarbij evenement organisatoren gesteund worden wanneer zij vanaf 1 juli een evenement organiseren, gloort er weer hoop voor deze branche.

Schermafbeelding 2021 03 02 om 16.10.41De kaartverkoop start zaterdag 6 maart en kaarten zijn verkrijgbaar op:
www.liveatthelakefestival.nl Daarbij is er een mogelijkheid om kaarten te kopen voor een dag of een combiticket voor beide dagen. Als eerste gaan de ‘early lake tickets’ in de verkoop, daarna volgen de regular en late tickets die in prijs oplopen.
Er  een beperkt aantal VIP tickets beschikbaar zijn voor op het VIP deck incl. hapjes en een onbeperkt drank arrangement. Het Festival toegankelijk is vanaf 16 jaar en ouder. De line-up is op beide dagen anders en vind je o.a. op https://www.facebook.com/LIVE-at-the-Lake-109574160642679/Hier worden ook de toevoegingen aan de line-up bekend gemaakt.
 

Schermafbeelding 2021 03 02 om 16.10.12 Schermafbeelding 2021 03 02 om 16.10.21 Schermafbeelding 2021 03 02 om 16.10.31

 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-