7 op de noodopvang

Kinderen in actie op de noodopvang

Van rennen en springen tot opdrukken: de BSO-kinderen van De Drie Ballonnen en Junis Kinderopvang hebben niet stilgezeten in de voorjaarsvakantie. Via Zoom werkten bijna 200 kinderen vanuit hun eigen huiskamer of de noodopvang op de BSO aan hun kracht en conditie met de Beweeg Challenge.

 

Jongens thuis in actieNu de kinderen niet naar de buitenschoolse opvang kunnen komen, brachten De Drie Ballonnen en Junis de BSO naar de kinderen thuis. Via een Zoom-uitnodiging konden vele kinderen sporten en ook ouders, opa’s en oma’s waren van harte welkom om mee te doen. Het was een groot succes. Na een warming-up gingen de kinderen aan de slag met verschillende uitdagende oefeningen, ieder op zijn eigen niveau. Onder leiding van instructrice Angelique werd het een sportief feestje, dat aan het einde met een heerlijke cooling-down werd afgesloten.

Bewegen is belangrijk en door het samen te doen wordt het nog leuker, zeker in deze tijd. Daarom organiseren De Drie Ballonnen en Junis naast de Beweeg Challenge voor de kinderen ook een sportieve activiteit voor de eigen medewerkers. Zij konden zich inschrijven voor een rustgevende yogales op 2 maart via Zoom. De les wordt verzorgd door hun collega Loes Weites. Zij is naast haar werk bij Junis ook yogadocent.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-