50e match beweegmaatjesTijdens de eerste lockdown heeft Piëzo het initiatief genomen voor het beweegmaatjes project. Beweegmaatjes melden zich vrijwillig aan om samen met een oudere uit de stad te gaan bewegen. Het 50e Beweegmaatjeskoppel is inmiddels gestart.

Connie van Kuijen, die van wandelen houdt en graag iets betekent voor een oudere, is een Beweegmaatje. Met mevrouw Meijer maakt zij deze week een eerste wandeling. In de coronatijd schiet sporten bij een vereniging erbij in. Voor mevrouw Meijer, die wel drie keer per week ging sporten voor corona, gold dit ook. Ze merkte met het wegvallen van sport dat ze behoefte had om weer te gaan bewegen. De praktijkverpleegkundige van de huisarts informeerde haar over het Beweegmaatjesproject en meldde haar aan. Binnen een week werd de koppeling gemaakt. Mevrouw Meijer: “Ik ben zo blij met Connie. Ik heb het bewegen zo gemist en ben blij dat ik het weer kan oppakken.”

Zelf Beweegmaatje worden of zelf bewegen?
Neem om je aan te melden of voor meer informatie contact op met Milou van Loenen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06 11715238. Ook voor meer informatie is Milou te bereiken.

Fotograaf: Piëzo

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-