20210222 23436

Filiaalmanager Martijn Beijen (midden), samen met assistent-filiaalmanagers Jessica de Ruiter en John Tuinebreijer

De Kruidvat in het Stadshart is ruim een week gesloten geweest voor een grote verbouwing, vanaf woensdag 24 februari opent de winkel weer de deuren voor publiek. De hele winkel is aangepakt: nieuwe looproutes, meer ruimte en het kassaplein is volledig vernieuwd.

Filiaalmanager Martijn Beijen: “Deze verbouwing stond al lang gepland, maar we hebben meteen gezorgd voor extra ruimte in de winkel vanwege de coronaregels. In de gangpaden is extra ruimte voor de klanten en vooral het kassaplein is nu heel ruim opgezet. De klanten hebben nu bij alle 7 zelfscankassa’s volop de ruimte om hun boodschappen te scannen en af te rekenen. Het kassaplein was voorheen krap en zorgde voor veel irritatie, nu heeft iedereen volop de ruimte!”
Martijn Beijen was al filiaalmanager in Woerden, maar verhuisde onlangs naar Zoetermeer. Toen de kans voorbijkwam om hier filiaalmanager te worden greep hij die ook meteen aan. Martijn: “Ik zie er naar uit dat Kruidvat Stadshart weer open kan voor de klanten. Dit is altijd al een heel drukbezochte winkel, maar het wordt nu nog fijner voor de klant om hier te komen winkelen, daar ben ik zeker van!”

 20210222 23440  20210222 23445

Duurzaam en groen

20210222 23442Voor de winkel in het Stadshart is gekozen voor duurzame led-verlichting voor de gehele winkel. “De investeringskosten hiervan zijn wel veel hoger dan voor normale verlichting”, aldus Martijn Beijen, “maar we vinden het ook heel belangrijk om groen en duurzaam bezig te zijn.”
Nieuw is dat met kleurcodes de thema’s in de winkel worden aangegeven, zo is de kleur voor alles wat met gezondheid te maken heeft groen en heeft beauty de kleur antraciet gekregen. Martijn is vooral heel trots op de Beauty afdeling van de winkel, met een luxe uitstraling. “We hebben hier met kleine accenten in de ledverlichting gezorgd dat alle producten mooi uitkomen. Ook is het heel overzichtelijk ingedeeld. Alles staat per productsoort bij elkaar, niet meer per merk. Dat maakt het veel makkelijker zoeken.”

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-